ست كول
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهلا وسهلا بكـ , لديك: 0 مساهمة .
آخر زيارة لك كانت في : الخميس يناير 01, 1970 .  
الرئيسيةالتسجيلأحدث الصوردخول

 

 خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
لہصہمہتہي_حہكہآيہه
عضو ســـنارزه
عضو ســـنارزه
لہصہمہتہي_حہكہآيہه


الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات : 34
تاريخ التسجيل : 14/07/2012

خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة Empty
مُساهمةموضوع: خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة   خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة Icon_minitimeالإثنين يوليو 16, 2012 10:35 pm

خلطة دجاج متبلة مشوية

الدجاج المشوى

المقادير

1 دجاجه كامله مقسمه 4 قطع

التتبيله
1 حبة بصل متوسطه
ا فص ثوم صغير
1 حبة فلفل اخضر صغيره
حبة طماطم
ملح _ فلفل
1 م ص زنجبيل بودره
1/2 م ص قرفه
1 م ك بهارات مشكله
1 م ك سماق(اختيارى)
1/2 م ص زعتر
1/4 كوب خل
2 م ك عصير ليمون



الطريقه

اولا لازم الفراخ البيضه تتنقع فى ميه وخل مدة 1/2 ساعه..ده بيساعد جزء من الدهون ينزل منها وفى نفس الوقت تقضى على اى رائحة زفاره
بعد كده هتغسليها بالدقيق..وهتعملى شقوق بسيطه فى اللحم علشان التتبيله تدخل جواها

هتضربى مكونات التتبيله فى الميكسر..او ممكن تبشرى البصل وتفرمى التوم والفلفل وتضيفى المكونات الباقيه عليه
وهتتبلى الفراخ من تحت الجلد ودخلى شويه منهم فى الشقوق..وغطيها وسيبيها تتبل فى التلاجه ليله كامله
بعدين حطيها فى صينيه وادهنى الجلد بالعسل الاسمر او الكاتشب وسويها فى الفرن مدة ساعه..لو الوجه محمرش كويس افتحى عليها الشوايه
بس انا بفضل تشويتها على النار من فوق ولما تستوى بحطها فى الفرن تحت الشوايه
وممكن بنفس التتبيله تشويه على الفحم..هيبقى Soooooo Appetite



خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة 1612_md_13424717961

بالف هنا وشفاا
ويارب تعجبكم santa
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
خلطة دجاج متبلة مشوية جديدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ست كول :: اقســـــام الطبـــــخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى:  
6كول