ست كول
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهلا وسهلا بكـ , لديك: 0 مساهمة .
آخر زيارة لك كانت في : الخميس يناير 01, 1970 .  
الرئيسيةالتسجيلأحدث الصوردخول

 

 الباميا الويكا المصرية...

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
حنين الحب
مشرفه
مشرفه
حنين الحب


الجنس الجنس : انثى
عدد المساهمات : 1055
تاريخ التسجيل : 21/03/2012
العمر : 35

الباميا الويكا المصرية... Empty
مُساهمةموضوع: الباميا الويكا المصرية...   الباميا الويكا المصرية... Icon_minitimeالجمعة أبريل 06, 2012 8:59 pm

الباميا الويكا المصرية... 01331025920

المقادير

نصف كيلو بامية
فصوص توم
مرقة جاهزة * فراخ*لحمة* اى حاجة
ولو مفيش ممكن قالب ماجى
ملح
كزبرة ناشفة

الطريقة

تسلق البامية مع الشوربة او الماجى الى ان يتم النضج
تفرك بالشوكة او المفراكة بتاعة الويكة او الهراسة

الفرك يكون حسب الرغبة فى حد بيحبها نعمة او لا
وبعدين نعمل تقلية التوم

بعد ان نطحن التوم ويبقى ناعم
تضعة على النار مع ملعقة زيت نباتى او سمن مع الكزبرة الناشفة
ولما يبقى لونة دهبى كدة ننزلة
ونقلب التقلية على طول على الويكة
وبألف هنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الباميا الويكا المصرية...
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» محشى ورق العنب بالطريقة المصرية
» لقمة القاضى المصرية.....سهلة جدااااا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ست كول :: اقســـــام الطبـــــخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى:  
6كول