ازاى تخلى جوزك يموت فى اكلكمساء الفل على احلى قمرات قمرات فتكات الجديدبصى يا قمر منك ليها تعرفى تخلى جوزك يموت فى اكلك وميشبعش منه من منطق الطريق لقلب جوزك معدته طب هقولك ازاى
طبعا اول حاجة بعد نفسك فى الأكل طريقة التقديم يعنى بتقدمى اكلك ازاى ولنفرض انك عامله سمك سواء مقلى او مشوى بتعمليه وشويه رز وخلاص لأ تعملى ايه
جمعى كل الألوان الى عندك فى المطبخ مثلا خيار طماطم جزر وبنجر واعملى احلى طبق سلطة باحلى الوان وتقطعيه بطريقة شيك ولجمال الطعم متنسيش الكمون
والملح والزيت والليمون طبعا بيبقى مختلف وجنبه البطاطس المحمرة اقلى فلفل حمرى بادنجان بالخل والتوم اعملى بابا غنوج وسلاطات مختلفه
بالنسبه لطبق الشوربه بتعمليه عادى وخلاص ولا بتتفننى فيه مرة شوربه كريمه مرة شوربه بصل مرة شوربه طماطم وهكذا وتخلى طبق الشوربه فى طبق صغير تحته
طبق واسع وجنبه ليمون فى شاشه زى المطاعم
طبق الخضار الأحمر مثلا فاصولصا او باميا او سبانخ او غيرة بتقدميه عادى ولا بتخلى الصلصه حمراء فاتحه جميله ومقطعة حتت اللحمه فيها صغيرة وفوقيها رشه
الكسبره الخضراء
طبق الفراخ بتعمليه وتهمريه عادى ولا عارفة اساس التحمير الصح انك تخلى الزيت يقدح كويس وتحمرى الفراخ وتطلعيها دهبى وحواليها الشيبسى وعليها خطوط
الكاتشاب والمايونيز بطريقة جميله
اللحوم بعد التحمير بتقطعيها شرائح رفيعه وترصيها بشكل جمالى وتزينيها بالجزر والفلفل الاحمر والشيبسى
والسمك والعدس حتى طبق الفول بتبدعى فيه وتزينيه ولا بتحطيه زى ماهو وبتبتكرى وتغيرى
حتى لو طبق جبنه قديمه بتحطى فلفل شطة كمون زبادى خضره خيار طحينه وتعمليه بطريقة تفتح النفس واللا ايه
نيجى بقى لسفرتك متنسيش اللون الأخضر الخضره الجرجير البقدونس الكسبرة سواء تحت الكفته تحت شيش الطاووق تحت الفراخ تحت السمك وغيره وغيره خلى
سفرتك كلها الوان بطريقه جميله تفتح النفس
ولسه هاجيبلكم طرق تانية تحفة
بس ردوا عالموضوع